Unesite bojama vedrinu u Vaš dom

Stigli su topli dani i ono što sledi  je svakako uređenje Vašeg životnog prostora. Želite da osvežite  svoj dom  i unesete malo vedrine? Obojite  zidove veselim bojama. Vedre boje svakoj prostoriji donose pozitivnu energiju.

Bojenjem zidova vašem domu ćete dati nov i svež izgled, a ujedno on će izgledati  svetao i čist. Boja je najisplativije sredstvo za obnavljanje enterijera.

Svaka boja ima svoje značenje i psihološki uticaj. Uticaj boja na telo je ogroman, a dokazano je da odsustvo kolorita  može dovesti do depresije i  lošeg raspoloženja.

Boje u prostoru moraju biti skladne. One mogu uticati da se u prostoru osećate ugodno ili nelagodno.  U zavisnosti od atmosfere koju želite da kreirate  odabiru boja morate pristupiti pažljivo.

Dobro usklađene boje značajno doprinose izgledu prostorije. Različite boje imaju različito psihološko dejstvo. Delimo ih na tople u hladne.

Vrlo  je važno da odaberete pogodne boje koje stvaraju osećaj mira i harmonije. Najbolje je odabrati zemljane tonove, te svetle i nežne boje, poput bele, pastelno zelene i plave.  Možete se odlučiti za svetle boje proleća, poput nežno zelene, žute, plave ili ljubičaste koje karakterišu proleće a u prostoru veoma deluju ugodno.  Obojite zidove vašeg doma  u boje proleća.

Unesite u svoj dom pozitivnu energiju i dobre vibracije bojama Colorit.

Unosom novih boja u vaš dom promenićete atmosferu u vašem domu. Slična situacija će se desiti i sa vašim raspoloženjem.  Neka Vaš dom deluje  na Vas pozitivno i unese vedrinu u Vaš život.

U proleću možete uživati na različite načine. Kada niste u mogućnosti da provedete dan u prirodi i uživate u bojama proleća, tu je vaš dom obojen u boje proleća u kome ćete uživati uvek.

Korišćenjem odgovarajućih boja, možete stvoriti u svome domu oazu – savršeno mesto za opuštanje. Ispunite svoj dom toplinom i vedrinom.

Uz malo truda i Vaš dom može izgledati toplo i vedro, bez velikih izdataka.

Promenite ambijent i atmosferu zidnim ili fasadnim bojama, lakovima i lazurnim premazima fabrike Colorit. Uživajte u raznim mogućnostima kombinovanja i upotrebe Colorit  boja. Na jednostavan način bojama unesite prozračnost i opuštenost u životni prostor i podarite vašem domu nov izgled.