Postojane, lepe i zdrave boje za zidove

stikeri

Ukoliko želite da dizajnirate  i oplemenite životni ili poslovni prostor, fabrika Colorit  Vam  nudi veliku paletu proizvodnog programa, a izbor je na vama. Svi proizvodi koji su u ponudi  ne sadrže teške metale, hromatske, hlorisane ili druge rastvarače, netoksični su i neškodljivi po zdravlje.

Proizvodnja boja je usklađena sa eko standardima, štetni sastojci su izbačeni i zamenjeni zdravijim po ljude i okolinu. Nove ekološke boje, bez hemikalija i isparenja, su paropropusne, vodootporne, na vodenoj bazi, namenjene zdravom životu. Posle farbanja nema mirisa, suše se brzo, lako  se brišu zaprljane površine, vrlo lepo pokrivaju.

Disperzivne boje namenjene za enterijer omogućavaju površini na koju se nanose paropropusnost, vodootpornost i vodoperivost. Zahvaljujući odličnim tonerima  možete naručiti nijansu kakvu želite.

Zahvaljujući ovim inovacijama, istoga dana kada su zidovi tretirani ovim bojama možete boraviti i spavati bez bojazni za Vaše zdravlje.

Unutrašnje akrilne  boje sa satenskim efektom na vodenoj bazi pogodne su za površine koje traže visok stepen higijene i često pranje. Koriste se na površinama gde postoje zahtevi za bojom koja ima svilenkast sjaj.

Za uređivanje enterijera,  pored mašte i kreativnosti važan je i izbor materijala koji će biti upotrebljen. Inovacije u proizvodnji boja  pružaju nove mogućnosti kombinovanja prlikom  osmišljavanja i dekorisanja zidnih površina.

Unesite svežinu u svoj dom uz  minimalna ulaganja bojama Colorit.

Budite maštoviti i hrabri prilikom uređenja svog doma ili poslovnog prostora.

Poznato je da se boje povezuju sa emocijama, a takođe je naučno dokazano da boje u enterijeru mogu da deluju na Vaše  raspoloženje, koncentraciju, pa čak i na neke biološke procese. Iz tog razloga treba ih pažljivo birati i koristiti u enterijeru.

Unesite boje duge u svoj enterijer  i na taj način  učinite svoj život  zdravim i veselim.

U poređenju sa običnim bojama za enterijer, vrhunski kvalitetne ekološke boje pružaju superiorne  dugoročne performanse. Vrhunski kvalitetne zdrave boje za zidove su jače i trajnije od običnih boja, vremenom ne blede niti žute. Čak i ako zid vremenom isprljate, nečistoću  možete skinuti bez oštećenja.

Colorit  se posvetio zaštiti životne sredine, pa je većina  proizvoda ekološki potpuno prihvatljiva, u skladu sa prirodom.

Postojane, lepe i zdrave boje za zidove –Colorit.