Boje za krečenje

Ponuda boja za krečenje na tržištu je velika, i nije lako odlučiti se kom proizvođaču ukazati poverenje. Fabrika Colorit Banja Luka asortimanom disperzivnih i unutrašnjih boja zadovoljava potrebe i najzahtevnijih kupaca. Sve boje za krečenje su proizvedene po evropskim standardima, parapropusne,dozvoljavaju zidovima da dišu, visoke pokrivne moći, i što je bitno ekološke, neškodljive po životnu okolinu.
Sa bojama Colorit uživaćete u krečenju i renoviranju Vašeg doma. Krečenje je najlakši i najekonomičniji način da sobi ili celom domu promenite izgled. Izazov predstavlja odabir prave boje. Boje Colorit idealno se uklapaju uz bilo koji nameštaj i kućne sitinice.
Bež, krem i boja slonovače spadaju u neutralne boje. Zidu ofarbanom neutralnom bojom možete dodati stiker za zid ili foto tapet i od zida napraviti pravo malo umetničko delo.
Takođe u neutralne boje spada i srebrena. Ova boja prostoru daje dozu luksuza ,čineći ga vizuelno većim i svetlijim. Odlično se uklapa u prostoriji sa puno stakla i detaljima od metala.
Plava boja je uvek aktuelna. Osim što asocira na morsko prostranstvo i nebesku beskonačnost, plava boja će Vam pružiti osećaj spokoja i smirenosti.
Na pravi način izabrana nijansa zelene boje, poput boje lista žalfije, deluje umirujuće, daje prostoriji dozu sofisticiranosti. Osim za kupatila i hodnike pravilno odabrana nijansa zelene boje može se koristiti u svim prostorijama u domu.
Braon boja dobija se mešanjem crvene, plave i žute. To je razlog zašto braon boja ide uz sve. Zidovi boje karamel, ili boje tamne čokolade, učiniće da Vaš nameštaj i stvari u prostoriji deluju istovremeno moćno i moderno. Braon boja dopunjuje sve ostale nijanse, zato je veoma laka za kombinovanje. Okrečite zidove braon nijansama. Bićete prijatno iznenađeni.
Zidovi okrečeni u belo su ujedno i klasika i elegancija.
Iako teška za održavanje bela boja uneće svežinu, svetlost i otmenost u Vaš dom. Zidove okrečene u belo možete upotpuniti detaljima u crnoj ili srebrnoj boji.
Dovođenje sunca u vaše domove najlakše se postiže krečenjem zidova u žute i narandžaste tonove. Nijansa žute poput limuna, oker ili boja starog zlata uneće toplinu Sunca u Vaš dom.

Osvetljenje je još jedna važna stavka za stvaranje dobre atmosfere u prostoru. Pravilan izbor osvetljenja može napraviti kako osećaj luksuza, tako i osećaj ušuškanosti u vašem domu.